Leuke links


Het valt niet mee een compleet beeld te geven van wat er op internet zoal over ligfietsen te vinden is. Dat ga ik dus ook niet proberen, hieronder staan de links die ik in mijn favorieten heb staan of die ik regelmatig bezoek. Elk van deze sites kunnen uiteraard weer als startpunt dienen voor nieuwe ontdekkingen.
Wie hiermee nog niet genoeg heeft gehad, moet de bekende zoekmachines maar eens bevruchten met de trefwoorden ligfiets, fiets of recumbent (ligfiets in het engels).
Veel leesplezier toegewenst !!


Ligfiets-server
Zonder dat ik iemand te kort wil doen: een van de meest complete ligfiets site die ik tot nu toe ben tegengekomen, incl. mailinglist, actuele informatie en mooie plaatjes, een bezoek zeker waard


NLHPV: Meer ligfietsen op internet
Nederlandstalige mailinglist voor ligfietsers en belangstellenden voor de ligfiets.
Onderwerpen zijn onder andere: techniek, activiteiten: wedstrijden, touren, beurzen, open dagen, ligfiets en vakantie/woon-werkverkeer/racen, meldingen van diefstal, de markt: je fiets verkopen, nieuwe modellen/onderdelen etc.
Incl. archief.


Nederlandse ligfiets thuispagina's
Deze pagina bevat vele links naar allerlei (Nederlandse) ligfietsers.


Fiets
De homepage van het tijdschrift fiets met talloze links naar dealers, reizen, techniek en van-alles-en nog-wat.


Toni's homepage
De homepage van Toni, vol met nog meer links, maar bovenal nieuws over tochten die hij op enthousiaste wijze organiseert. Kortom: zorg dat je deze pagina niet mist!

 


De Liggende Hollander
De thuispagina van de Eindhovense ligfietsverhuurder en -verkoper met 's werelds grootste ligfietscollectie.

 


Terug naar welkom